Најава на апликацијата

Видео за најава и користење на апликацијата

Затвори

Технички проблеми при користење на апликацијата

Затвори

Доколку имате технички проблеми при користење на апликацијата, ве молиме контактирајте не на: verna4@makpetrol.com.mk