Реновирана бензинската станица 046 Гевгелија


Започна со работа целосно реновираната бензинска станица на „Макпетрол“ што се наоѓа веднаш после граничниот премин Богородица. На бензинската станица можете да купите се што ви е потребно за вас и вашето возило, почнувајќи од широкиот асортиман на производи во продавницата, па се до квалитетните УЛТРА горива. Исто така, на бензинската станица наскоро ќе биде достапно и метанското гориво. На располагање ви стојат супериорните Lubex и Repsol моторни масла и сите потребни течности за Вашите возила, а за неопходните мигови на одмор, во рамките на бензинската станица е изграден простран паркинг за лесни и тешки возила. Бензинската станица работи секој ден, 24 часа нон стоп.

Ве очекуваме и ви посакуваме среќен пат!