Кафе

Кафе


Сега можете да уживате во мајсторски подготвено кафе додека сте во движење. Со нашиот избор на најквалитетни сорти кафе ќе се погрижиме Вашиот омилен пијалок секогаш да ви биде на дофат на една од бензинските станици на Макпетрол. Вкусот на нашето кафе и пријатната услуга на нашиот тим ќе бидат уште една причина да ги посетите нашите бензински станици додека патувате, земате здив од работа или едноставно сте еден од нашите многубројни соседи.