Преземи GPS

Преземи GPS


Макпетрол GPS подесувања

Макпетрол ви овозможува да ги преземете GPS координатите на сите бензински станици на Вашите GPS уреди

Бензински станици со сите услуги
1: Garmin (.gpx)
2: Mio (.kml)
3: Becker (.asc)
4: Останати (.csv)

Како да го подесите Вашиот GPS уред

  1.  Преземете ги соодветните податоци 
  2.  Согласно упатството од вашиот GPS уред внесете ги вашите податоци како Custom POI (Points of Interest)
  3.  Среќен пат !