Crystal Car

За добра видливост и безбедно возење


Добрата видливост и чистите стакла претставуваат еден од основните фактори за безбедноста во возењето. За постојано да имате добра прегледност на патот и сообраќајот во сите временски услови, лете и зиме, дење и ноќе, ние го развивме средството за миење на автомобилските стакла Crystal Car. Успешно ги отстранува и најтврдокорните нечистотии и остатоци од инсекти, има пријатен мирис, брзо се суши и не остава траги врз стаклата. Crystal Car содржи средство против создавање бигор во системот за миење на стаклата и овозможува заштита од замрзнување во зимскиот период. Средството содржи алкохол - етанол кој е безбеден за секојдневна употреба и можете да го користите за чистење на останатите стаклени површини на возилото, како и во домаќинството и работните простории.

Повеќе информации за продуктот

Основни податоци за производот