Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Стара Планина - октомври 2004 - фотографии [01]


Копривиштица - селски туризам
 
Копривиштица

Копривиштица
 
Копривиштица

Калофер - спална
 

Стара Планина - старт кон врвот

< Следна страна >


© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje