Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Олимп - септември 2004 - фотографии [01]


Поглед кон морето од 1200 m - близу Gortsia
 
На Skourta - 2475 m
Синиша, Трајче, Влатко, Марин

Плато на музите - 2600 m
Марин, Зоки
 
Плато на музите - 2600 m
Марин, Зоки

Плато на музите - 2600 m
Зоки, Трајче
 
Поглед на врвот Стефани (тронот на Зевс)
од Платото на музите - 2600 m

< Следна страна >


© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje