Планинарско Спортско Друштво МАКПЕТРОЛ Скопје > Макпетрол Home 
         Почетна страна
         Годишна програма
         Акции
         Документи
         Историја
         Библиотека
         Високогорство
         Topo Maps
         Контакт
         Линкови

 

 

 

 

Мусала - ноември 2004 - фотографии [01]


На пат
 
Пред домот - Виктор

Пред хижа Мусала (2389m)
 
Групна фотографија

Виктор и Марин
 

Кај мостот - Душко

< Следна страна >


© Copyright 2004 - 2014 Makpetrol A.D. Skopje