Верна


ВЕРНА ЗА ДЕЛОВНИ ПАРТНЕРИ

...

ВЕРНА ЛОЈАЛНОСТ

Со желба да им обезбеди дополнителни погодности и предности на своите лојални ...

ВЕРНА + ПРИПЕЈД КАРТИЧКА

Верна+ картичките се готовински платежни картички во вредност од 500