ЗА НА ПАТ

Ние сме Вашиот постојан придружник на патувањето и во секојдневието, со најголемата мрежа од станици за гориво во Македонија. Кај нас ќе ги најдете моторните горива според врвни европски стандарди и целосна понуда од производи и услуги за возилото, за Вас и за Вашето семејство.


Горива

Нашите горива од фамилијата ULTRA се одликуваат со врвни својства и развиени се со цел да обезбедат полна моќн...

Планер на патување

Мрежата од 127 бензински станици е клучниот елемент во целокупниот работен про...

Преземи GPS

GPS координати на сите бензински станици ...

Масла и мазива

Како производител на моторните масла од фамилијата Лубекс, ние создадовме богата понуда од целосно синтетички,...

Течности за автомобили

Искористете ја посетата на нашите станици за гориво да ги проверите нивото и состојбата на работните течности во возилото...

Адблу

Адблу претставува течност која се користи во тешките моторни возила опремени с...

Автоперални

Голем број задоволни клиенти на Макпетрол редовно ги користат и услугите на ав...

Меџик маркети

Дополнителниот асортиман во наменските продажните објекти на бензинските стани...

Ресторани

Кога ќе почувствувате замор од долгото патување, дозволете си освежување и поч...

Кафе

Сега можете да уживате во мајсторски подготвено кафе додека сте во движење. Со...

Пневматици

Како долгогодишен увозник на пневматиците од познатиот производител Goody...

Совети за возачи

Со почитување на следните неколку совети можете да постигнете заштеда во потрошувачката на гориво и зачувување на животната средина...

Ценовник со историја на промена на цена

Кликнете тука за да го видите движењето на цените во последниот период...