Маст


Кога станува збор за средства за подмачкување, прво се помислува на масла. Но, постојат бројни подрачја на примена каде што не е можно користење течни средства за подмачкување, на пример на мал простор или во отворени системи. Тука наоѓа соодветна примена нашата универзална маст за подмачкување. Lubex LIT-2 е универзална маст за подмачкување на литиумска база, со мека конзистенција, отпорна на оксидација, со додатоци за заштита од абење и корозија, како и отпорност на вода, студ и топлина.

LIT-2 маст

Маста за подмачкување LUBEX LIT 2 се препорачува за подмачкување на лежиштата ...