Моторни масла


Во нашата фамилија моторни масла Lubex ќе наидете на широка понуда на масла коишто ги исполнуваат барањата како на најсовремените мотори така и на моторите од постарата генерација на возила. Од градски автомобили, до спортски модели, за бензински и за дизел мотори, за мотори со сите видови на турбополнења или со погон на авто ТНГ, за мотоцикли и за товарни возила, моторните масла Lubex секогаш обезбедуваат правилна функција на моторот во сите услови на работа. Моторните масла Lubex ги исполнуваат новите и строги прописи од производителите на возила и нудат оптимална заштита и долготрајност на сите делови од моторот.

Super Syn SAE 5W40 SM/CF

Целосно синтетичко моторно масло со врвен квалитет, наменето за употреба за си...

Unic Plus SAE 10W40 SL/CF

Полусинтетичко моторно масло со врвен квалитет за мотори на бензин, ТНГ и дизе...

Univerzal SAE 15W40 SG/CE

Универзално моторно масло на минерална база, наменето за подмачкување мотори н...

Univerzal SAE 20W50 SG/CE

Универзално моторно масло на минерална база, наменето за подмачкување мотори н...

Motor Oil SAE 30 CB/SC

Се користи за подмачкување на дизел мотори на земјоделски и градежни машини, п...

TRUCK PLUS CI-4/SL SAE 15W40

Моторно масло со извонредни перформанси наменето за подмачкување мотори на ди...

Superior CF-4/SG SAE 15W40

Моторно масло со извонредни перформанси наменето за подмачкување мотори на диз...

Superior CF-4/SG SAE 20W50

Моторно масло со извонредни перформанси наменето за подмачкување мотори на диз...

Duotakt 2T TB

Моторно масло со врвни перформанси наменето за подмачкување на малите двотактн...

Traktor Oil GL-4 SAE 80W

Се користи за подмачкување на менувачи, диференцијали, полуоски, влажни сопира...

FARM STOU SAE 10W40

Полусинтетичко универзално масло со извонредни перформанси наменето за сите ди...

Ultra C3 SAE 5W30

Целосно синтетичко моторно масло со врвен квалитет, наменето за употреба ...

CARGO PLUS SAE 10W40

Моторно масло со извонредни перформанси наменето за подмачкување мотори на диз...