Макпетрол на социјалните мрежи

Макпетрол на социјалните мрежи


Нашата компанија покрива најширок делокруг на работни активности и оттаму секојдневно произлегуваат новини што со задоволство сакаме да ги споделиме со Вас, како верни корисници и пријатели на Макпетрол.

Станете наши пријатели и на социјалните мрежи, први дознајте ги новитетите во Макпетрол, запознајте се со специјалните промоции на производите и услугите што ги нудиме во нашата продажна и услужна мрежа. Присетете се уште еднаш на нашата долгогодишна историја и развојот што го постигнавме во изминатите години благодарејќи, пред се, на Вашата доверба.

Во изработка на нашите промотивни спотовипосветуваме особено внимание и горди сме на интересот што истите го привлекуваат кај публиката. Промотивните спотови можете да ги погледнете на нашиот канал на YouTube.

Една од најважните цели во нашето презентирање на социјалните мрежи е директниот контакт со Вас. Споделете го Вашето мислење за нашите производи и услуги со наси со вашите пријатели на социјалните мрежи. Пофалете нé, или пак соопштете ни ги Вашите забелешки, затоа што Вашето мислење и оценки претставуваат важна водилка за нашата работа.