Почетна  Контакт  English
почетна Производи Ултра горива
 
 
Новите „Макпетрол“ УЛТРА горива, се специјално дизајнирани горива преку најсовремена технологија на адитиви и други технолошки постапки. Со нивна употреба се постигнува поголема економичност, моќност и забрзување, подобрено подмачкување на моторот и намалени емисии штетни гасови и материи. Новите горива за иста цена, без доплата, нудат значително повеќе од досегашните бензини и дизел горива присутни на нашиот пазар. УЛТРА горивата се во согласност со европските стандарди, како и со Правилникот за квалитет на течните горива во РМ.