Почетна  Контакт  English
почетна Новости
 
„Макпетрол“ ја отвори својата нова, 126-та по ред бензинска станица, лоцирана на патниот правец Скопје – Тетово во близина на Желино. 18.05.2017
прочитај прочитај
 
 
„Макпетрол“ ја отвори својата 125-та бензинска станица. Објектот, во кој се инвестирани околу 200 милиони денари, е изграден во рамките на индустриската зона „Ќојлија“… 16.03.2017
прочитај прочитај
 
 
 
 

24.02.2017
ЗЛАТНА БУБАМАРА ЗА МАКПЕТРОЛ
 
 
 
„Макпетрол“, лидерот на македонскиот пазар и носител на повеќе интернационални и домашни награди и признанија, доби уште една награда – Златна Бубамара за 2016. Компанијата ја доби оваа награда за покажаната општествена одговорност во изминатиот период. Наградата доаѓа во вистински момент, во годината кога „Макпетрол“ го одбележува својот јубилеј, 70 години посветени на грижата за квалитетот, услугите и задоволството на своите потрошувачи и деловни партнери.