Почетна  Контакт  English
почетна Новости
 
„Макпетрол“ ја отвори својата нова, 126-та по ред бензинска станица, лоцирана на патниот правец Скопје – Тетово во близина на Желино. 18.05.2017
прочитај прочитај
 
 
„Макпетрол“ ја отвори својата 125-та бензинска станица. Објектот, во кој се инвестирани околу 200 милиони денари, е изграден во рамките на индустриската зона „Ќојлија“… 16.03.2017
прочитај прочитај
 
 
 
 

18.10.2016
Отворена нова бензинска станица на Макпетрол
 
 
 
Новата бензинска станица во населбата Пинтија, 125-та по ред во синџирот на Макпетрол, ги нуди сите горива од УЛТРА фамилијата, како и дополнителни услуги, што нашите потрошувачи можe да ги добијат во современата продавница и автопералната. Во бензинската станица се инвестирани повеќе од 75 милиони денари, а истата обезбеди 12 нови вработувања. Бензинската станица е изградена во согласност со сите безбедносно - технички нормативи и во потполност ги исполнува современите функционални и естетски стандарди.