Почетна  Контакт  English
>почетна Дејности Трговија Големопродажба Мазут
 
 
МазутГориво првенствено наменето за користење како енергенс за добивање топлина во индустријата во инсталации што се опремени со системи за предгреење на горивото.

Според својот квалитет одговара на македонскиот стандард за квалитет на масла за горење МКС Б.Х2.430.

Ниската содржина на сулфур од максимум 1% тежински овозможува користење на истото во урбани средини без опасност од зголемување на максимално дозволеното количество штетни издувни гасови.

Пронајдете услуга

  • Искористете ја можноста и преку нашата страна пронајдете каде може да наточите УЛТРА горива.

Совети за возачи

  • Дали возите економично? Прочитајте ги нашите совети и добијте уште повеќе од вашиот резервоар.
 
 
 
каталог на горива / PDF формат