Почетна  Контакт  English
почетна За нас Кариера
 
 

Тековните напори на „Макпетрол“ АД- Скопје се насочени кон едукација на своите вработени преку специјализирани обуки, пред сe, на вработените кои се во директен контакт со купувачите, а сe со цел подобрување на услугата на продажните места.