Почетна  Контакт  English
Последна промена на 29 Ноември 2016. *цените се изразени во денари / литар
62,00  
ULTRA 95+ ECONOMY
64,00  
УЛТРА 100 RACE PRO
48,50  
ULTRA DIESEL
POWER JET
49,00  
ULTRA DIESEL BIO JET
  29,50  
ULTRA LPG plus
  34,00 /кг  
МЕТАН
37,50  
ЕКСТРА ЛЕСНО 1
23,861 /кг  
МАЗУТ
 
НОВОСТИ
Новата бензинска станица во населбата Пинтија, 125-та по ред во синџирот на Макпетрол, ги нуди сите горива од УЛТРА фамилијата, како и дополнителни услуги...
18.10.2016....................прочитај повеќе
На 11.6.2016 година се одржа XX. седница на Годишното собрание на акционери на Макпетрол АД Скопје.
11.06.2016....................прочитај повеќе
архива на новости