Почетна  Контакт  English
почетна Производи Кристал кар
 
 
Кристал карКристал кар претставува детергентска течност со пријатен мирис врз база на алкохол и додатоци за подобрување на ефектот на миење. Содржи додаток против создавање каменец. Се применува за миење на ветробрански стакла и за чистење други стаклени површини како во зимскиот така и во летниот период.

Пронајдете услуга

  • Искористете ја можноста и преку нашата страна пронајдете ја услугата која ја барате.

Совети за возачи

  • Дали возите економично? Прочитајте ги нашите совети и добијте уште повеќе од вашиот резервоар.
 
 
 
каталог на горива / PDF формат