Почетна  Контакт  English
почетна Дејности Трговија Малопродажба Пребарувач на бензински станици
 
 
  Горива   Дополнителни услуги   Плаќање
     


24 часа
Автопат
     
 
     

Велес 1
 
Адреса: Пат Скопје-Велес м.в.- Речани, Велес
Тел: 3153034
 
Ултра 95+ Ултра 100С Ултра Дизел Џет Биодизел Б8 БС Плин за домаќинства Меџик маркет AdBlue Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa MasterCard Отворено 24 часа
Работно време
00.00 - 24.00
 
 
 
 
 
Велес 2
 
Адреса: ул. Алексо Демниевски-Бауман Бр. бб Велес
Тел: 3153035
 
Ултра 95+ Ултра 100С Ултра Дизел Џет Биодизел Б8 БС Авто ТНГ Плин за домаќинства Меџик маркет AdBlue Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa MasterCard Diners Отворено 24 часа
Работно време
00.00 - 24.00
 
 
 
 
 
Градско 1
 
Адреса: Населба Градско
Тел: 3153036
 
Ултра 95+ Ултра Дизел Џет Биодизел Б8 БС Екстра лесно 1 Плин за домаќинства Меџик маркет Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa MasterCard
Работно време
00.00 - 24.00
 
 
 
 
 
Велес 3
 
Адреса: Автопат Скопје-Велес
Тел: 3153072
 
Ултра 95+ Ултра 100С Ултра Дизел Џет Биодизел Б8 БС Авто ТНГ Меџик маркет Кафе AdBlue Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa MasterCard Diners Отворено 24 часа Автопат
Работно време
00.00 - 24.00
 
 
 
 
 
Градско 2
 
Адреса: Автопат Велес-Градско
Тел: 3153121
 
Ултра 95+ Ултра 100С Ултра Дизел Џет Биодизел Б8 БС Меџик маркет Кафе AdBlue Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa MasterCard Diners Отворено 24 часа Автопат
Работно време
00.00 - 24.00
 
 
 
 
 
Ашауа
 
Адреса: Автопат Градско-Скопје
Тел: 3153132
 
Ултра 95+ Ултра 100С Ултра Дизел Џет Биодизел Б8 БС Меџик маркет Кафе Туш AdBlue Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa MasterCard Diners Отворено 24 часа Автопат
Работно време
00.00 - 24.00
 
 
 
 
 
Прилеп 1
 
Адреса: ул. Битолско Џаде-Прилеп
Тел: 3153025
 
Ултра 95+ Ултра Дизел Џет Биодизел Б8 БС Екстра лесно 1 Авто ТНГ Плин за домаќинства Меџик маркет Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa MasterCard Diners
Работно време
06.00 - 22.00
 
 
 
 
 
Прилеп 2
 
Адреса: ул. Марксова Бр. бб Прилеп
Тел: 3153026
 
Ултра 95+ Ултра 100С Ултра Дизел Џет Биодизел Б8 БС Авто ТНГ Меџик маркет Кафе AdBlue Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa MasterCard Diners Отворено 24 часа
Работно време
00.00 - 24.00
 
 
 
 
 
Крушево
 
Адреса: м.в Порта Крушево
Тел: 3153027
 
Ултра 95+ Еуродизел БС Биодизел Б8 БС Плин за домаќинства Меџик маркет Верна Верна + при пејд картичка за гориво Visa Diners
Работно време
06.00 - 17.00
 
 
 
 
 
Ропотово
 
Адреса: С. Ропотово-Прилеп
Тел: 3153040
 
Ултра 95+ Биодизел Б8 БС Меџик маркет Верна Верна + при пејд картичка за гориво
Работно време
07.00 - 11.00 / 16.00 - 19.00
Сабота: 07.00 - 12.00
Недела не работи
 
 
 
 
 
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13