Почетна  Контакт  English
почетна Новости Архива
 
 
 
 
Започна со работа новоизградената бензинска станица на МАКПЕТРОЛ лоцирана на магистралниот пат Струга - Дебар.
03.08.2017....................прочитај повеќе
 
Во периодот од 7.7.2017 до 13.7.2017 година беше одржан “22nd World Petroleum Congress”, каде што, “Макпетрол” АД, како спонзор и покровител, беше претставен преку…
17.07.2017....................прочитај повеќе
 
„Макпетрол“ ја отвори својата нова, 126-та по ред бензинска станица, лоцирана на патниот правец Скопје – Тетово во близина на Желино.
18.05.2017....................прочитај повеќе
 
„Макпетрол“ ја отвори својата 125-та бензинска станица. Објектот, во кој се инвестирани околу 200 милиони денари, е изграден во рамките на индустриската зона „Ќојлија“…
16.03.2017....................прочитај повеќе
 
Златна бубамара за МАКПЕТРОЛ
24.02.2017....................прочитај повеќе
 
Под покровителство на МАКПЕТРОЛ АД, а во организација на кугларскиот клуб „Макпетрол“, на 10 декември беше одржан традиционалниот турнир во куглање „Гаврило Гаврилски“.
12.12.2016....................прочитај повеќе
 
Новата бензинска станица во населбата Пинтија, 124-та по ред во синџирот на Макпетрол, ги нуди сите горива од УЛТРА фамилијата, како и…
18.10.2016....................прочитај повеќе
 
На 11.6.2016 година се одржа XX. седница на Годишното собрание на акционери на Макпетрол АД Скопје.
11.06.2016....................прочитај повеќе
 
МАКПЕТРОЛ секогаш ги следи светските трендови со цел на потрошувачите да им обезбеди најквалитетни горива за нивните возила.
01.06.2016....................прочитај повеќе
 
Oдржана промоција на новиот „Ултраматик“-систем за автоматско препознавање возила.
14.04.2016....................прочитај повеќе
 
Како современа и пазарно ориентирана Компанија, со воведување на програмата за лојалност ВЕРНА, ние започнавме да ја наградуваме довербата на нашите потрошувачи.
07.04.2016....................прочитај повеќе
 
ЈАВЕН ПОВИК БРОЈ 1805 за прибирање понуди од домашни правни субјекти за вршење транспортни услуги
27.02.2016....................прочитај повеќе
 
Под покровителство на МАКПЕТРОЛ АД, а во организација на кугларскиот клуб „Макпетрол“, на 12 декември беше одржан традиционалниот турнир во куглање „Гаврило Гаврилски“.
12.12.2015....................прочитај повеќе
 
ВЕРНА програмата за лојалност, по скоро една година го доби и педесет илјадитиот член на своето семејство
19.11.2015....................прочитај повеќе
 
На денешната прес конференција одржана во хотелот Холидеј Ин, беше презентирано новото ребредирано и подобрено гориво, Ultra LPG plus.
14.07.2015....................прочитај повеќе
 
На 16.5.2015 се одржа XIX-та годишна седница на Собранието на МАКПЕТРОЛ АД.
18.05.2015....................прочитај повеќе
 
Јавен повик...
09.03.2015....................прочитај повеќе
 
ULTRA POWER DIESEL JET – Ново премиум гориво на бензиските станици на МАКПЕТРОЛ.

Заложба на нашата Компанија е примена на најсовремените европски и светски достигнувања во однос на развојот на новите high performance адитиви за подобрување на квалитетот на течните горива.
05.02.2014....................прочитај повеќе
 
Под покровителство на МАКПЕТРОЛ АД, а во организација на кугларскиот клуб „МАКПЕТРОЛ“, на 21 декември беше одржан традиционалниот турнир во куглање „Гаврило Гаврилски“.
23.12.2013....................прочитај повеќе
 
Апелациониот суд Скопје на 12.09.2013 година донесе Решение ГЖ.бр.-4226/13 со кое ja уважи жалбaта на МАКПЕТРОЛ АД Скопје…
23.09.2013....................прочитај повеќе