Почетна  Контакт  English
почетна Производи Антифриз
 
 
 
АнтифризАнтифриз 100 претставува одлична заштита од корозија и кавитација на челик, лиено железо и обоени тешки метали.

Антифриз 100 е висококвалитетна течност за ладење врз база на моноетилен гликол. Се раствора во вода и содржи високоефикасна комбинација на инхибитори. Производот не содржи нитрат, амин, фосфат и силикат.

Антифриз 40 е моторен разладувач за разладни ситеми што го заштитува моторот од замрзнување, корозија и прегрејување.

Со новиот Антифриз на „Макпетрол“ со врвен квалитет, моторот на Вашиот автомобил ќе биде постојано заштитен, без разлика на временските услови.

Пронајдете услуга

  • Искористете ја можноста и преку нашата страна пронајдете ја услугата која ја барате.

Совети за возачи

  • Дали возите економично? Прочитајте ги нашите совети и добијте уште повеќе од вашиот резервоар.
 
 
 
каталог на горива / PDF формат